Kalfsvlees is afkomstig van jonge runderen van maximaal 12 maanden oud en kan onderdeel zijn van een gezond voedingspatroon. Er bestaan twee soorten kalfsvlees: gangbaar kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Wij maken gebruik van rosé kalfsvlees, omdat deze kalveren vaak een langer en beter leven hebben dan het gangbare kalfsvlees wat vaak gebruikt wordt. Kalfsvlees is een magere vleessoort en past daarom ook goed binnen bewuste en gezonde voedingspatronen. In Nederland wordt er gemiddeld 1,5 kilogram kalfsvlees per persoon per jaar geconsumeerd.
Kalfsvlees is onderdeel van de Schijf van Vijf, samen met andere vleessoorten, vis, peulvruchten, ei en noten. Het is belangrijk om een goede afwisseling tussen dierlijke en plantaardige voedingstoffen te hebben. Kalfsvlees is een uitermate geschikt product voor een gebalanceerd dieet, ook als het vlees in de vorm van een hamburger is! Kalfsvlees zit boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vatamine B1, vitamine D, eiwitten en ijzer.
Onze Halal kalfshamburgers worden met zorg samengesteld van het beste vlees. Wij streven naar een goede relatie met onze klanten en staan garant voor een constante kwaliteit in onze producten. Wij beschikken over een zeer grote capaciteit, daarom is het mogelijk om grote hoeveelheden kalfshamburgers te produceren per dag. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten op uw kalfshamburgers en hoeft u deze alleen nog maar te bakken in de pan of op de grill!