Het slagersbloed stroomt door de aderen van de twee broers Jorg en Thom Verschoor. De familie Verschoor heeft een lange geschiedenis in de handel van vlees: ze zijn al meer dan 15 jaar actief in het vak! Het begon allemaal met een oom van de twee broers: Daan Verschoor. Hij richtte begin jaren ’70 een succesvolle onderneming in vleeshandel op. Met de oprichting van de Halalkeur gecertificeerde vleeshandel was hij één van de eersten in de regio die zich richtte op het ritueel slachten volgens de riten van de Islam. Dit werd gedaan in nauwe samenwerking met diverse Turkse en Marokkaanse moskeeën in Leiden, Den Haag en omstreken.
De gebroeders Verschoor zijn erg innovatief en streven naar de beste kwaliteit. Iedereen is welkom in de zaak in Leiderdorp en door de constante en goede kwaliteit van hun producten zijn ze een onmisbaar begrip in de regio geworden.
Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde, onafhankelijke en betrouwbare leveranciers waarvan wij zeker weten dat de riten van de Islam gevolgd worden tijdens het slachtproces. Wij zijn Halalkeur gecertificeerd en werken volgens de HACCP richtlijnen. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent het slachten van de dieren en de wijze waarop dit gebeurt. Wij garanderen u dat wij uiterst zorgvuldig en trouw omgaan met de Islamitische riten van het slachten en dragen hiermee zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit aan vlees.
Wij leveren aan groothandels, horecagelegenheden en particulieren. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en werken volgens de hygiëne richtlijnen. Ons streven is het produceren van kwalitatief hoogwaardige, smaakvolle en goede hamburgers in alle soorten en maten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar om al uw vragen over ons vee en onze hamburgers te beantwoorden!